Tiho

CNC-operatör och teflon-specialist
Jobbat på Larssons i 10 år
Bor i Lund

Hur gick det till när du började på Larssons?

Jag fick en intervju här för 10 år sen, via ett bemanningsföretag. Jag kände direkt en positiv vibe, att vi klickade. Och två timmar senare fick jag besked att de ville ha mig!

Du är specialist på att arbeta med rostfritt teflon, varför trivs du med det?

Det är aldrig tråkigt! Vi kör många olika dimensioner och storlekar och teflon är ett känsligt material. Det tar tid att lära sig om hur teflon reagerar vid olika temperaturer till exempel. Jag är en av få som gillar det, tror jag.

Hur är stämningen på Larssons?

Vi är som en familj. Alla känner och litar på alla och alla pratar med alla. Man märker också att ledningen bryr sig på riktigt. Man får mycket eget ansvar och får styra sitt arbete själv.

Varför ska man välja att jobba med mekanisk bearbetning, tycker du?

Det passar de som gillar att skapa med sina händer. Vissa barn bygger med lego och andra kollar mobilen. För de som gillar att skapa är Larssons ett jättebra ställe att jobba på.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of this website. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.