Välkommen
in i verkstan!

Vår verkstad i Bjärred är hjärtat i vår verksamhet. Här hjälper vi globala kunder med hög kvalitet, snabba leveranser och noggrann dokumentation. Från manuell svarvning av en komponent som ska vara i Singapore nästa dag till prototyputveckling av avancerade delar för serieproduktion. Vi bearbetar i branschens mest förekommande material så som rostfritt stål, plaster, aluminium och brons- och kopparlegeringar.

Kontakta oss

CNC-svarvning

Våra fleraxliga CNC-maskiner är utrustade med drivna verktyg och sub-spindel. Bred maskinpark och skickliga operatörer gör vår CNC-svarvning till ett tryggt val för våra kunder. Vi håller mot mycket snäva toleranser och kvalitetskontroll är en central del av bearbetningsprocessen.

Fräsning

Fräsning med hög precision och i olika material? Inga problem för oss. Vi har olika typer fleroperationsmaskiner med möjlighet till 5-axlig bearbetning och skickliga operatörer som hela tiden utvecklar sina arbetssätt. Vi tillverkar såväl prototyper, enstaka artiklar som korta och längre serier.

Manuell svarvning

Vi är en av få verkstäder som fortfarande utför manuell svarvning. Operatörernas långa erfarenhet ger våra kunder hög precision vid korta serier. Och när läget är akut, med leverans inom 24 timmar.

Kvalitetskontroll

Vi har avancerade mätinstrument för att säkerställa att vi uppfyller kundens krav. Löpande förstärker vi vår utrustning för att ständigt kunna leva upp till våra toleranser och våra kunders krav och förväntningar. På externa underleverantörer genomförs alltid efterkontroll på vår kvalitetsavdelning. Det är en del av vår affärsidé att behandla varje produkt och artikel med yttersta omsorg och noggrannhet.

Ytbehandling

Med kunden i fokus har vi ett stort nätverk av underleverantörer som utför de flesta typer av efterbearbetning och efterbehandling bl a Nedox, el-polering, anodisering och målning. Här säkerställer vi alltid att ytbehandlingen möter det förväntade resultatet. Internt erbjuder vi även trumling, blästring och inoljning efter kundens önskemål.

Montering

Vi har lång och bred erfarenhet av olika typer av monteringsarbeten och finns med i hela processen, från idé till färdigmonterad produkt. Med vår erfarenhet kan vi ofta hitta nya lösningar, som sparar både tid och pengar.

Märkning

Vi utför lasermärkning av branschens mest förekommande material inklusive plaster enligt dina krav.

Logistik

Vi har god erfarenhet av att packa känsliga produkter och skicka dem till kunder över hela världen. Vara sig det är ett lager i Trollhättan eller en fabrik i USA. Vi använder det fraktsätt som passar dina behov bäst.

Söker du en pålitlig partner? Kontakta oss.

Har du en specifikation och söker en partner? Kontakta oss. Har du ett problem att lösa, men inte vet hur? Kontakta oss. Med vår kunskap och erfarenhet hittar vi en helhetslösning som passar dina behov. Hur de än ser ut. Och för det vi inte kan själva har vi ett brett nätverk att vända oss till.

Kontakta oss!

 

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of this website. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.