Vår trygghet
finns i historien …

Vår historia startade 1951 när Erik Larsson grundade sin mekaniska verkstad. I över 70 år har vi levererat till nöjda kunder och ständigt utvecklat vår verksamhet. Vi tror på att den som har varit med förr har de bästa förutsättningarna att vara med i framtiden.

… vår framtid ligger i nytänkande

Vi är ett företag i ständig utveckling. Vi strävar alltid efter att förenkla och förbättra, i våra egna arbetssätt och i våra kunders vardag. Vi har hantverket i ryggmärgen och hjärtat hos våra kunder. Och vi har full kontroll på våra processer, från spårbarhet till kvalitets- och miljöcertifiering och hållbarhetsredovisning.

Från vänster: Ferenc Bäckström, Anna Nordh, Henrik Larsson, Henrik Åkerberg

Allt började hemma hos familjen Larsson på Merkurivägen i Bjärred, med en egen mekanisk verkstad i källaren. Ryktet om god kvalitet och säkra leveranser spred sig och 1977 flyttade verksamheten in i den vita verkstaden nära havet. Då som nu är kompromisslös kvalitet, hög kompetens och omsorg om kundernas behov kännetecknet för allt vi gör. Vi erbjuder våra kunder bland annat:

Söker du en pålitlig partner? Kontakta oss.

Har du en specifikation och söker en partner? Kontakta oss. Har du ett problem att lösa, men inte vet hur? Kontakta oss. Med vår kunskap och erfarenhet hittar vi en helhetslösning som passar dina behov. Hur de än ser ut. Och för det vi inte kan själva har vi ett brett nätverk att vända oss till.

Kontakta oss!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of this website. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.