Larssons Mekaniska | VÅRA TJÄNSTER
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,elementor-default,elementor-page elementor-page-19080
 

VÅRA TJÄNSTER

Fräsning

Vi erbjuder fräsning med hög precision. Fräsning gör vi i många material bland annat rostfritt, teflon, aluminium och plast. I produktionen har vi flera olika typer av fräsar. Våra kompetenta operatörer utvecklar och förfinar arbetssätten löpande. Vi jobbar ofta med prototyper, enstaka artiklar eller korta serier. Självklart även med längre serier och enklare bitar.

Manuell svarvning/Teach in

Vi är en av få leverantörer med en stor avdelning kompetenta manuella svarvare. Vi har lång erfarenhet av manuell svarvning och kan hålla hög precision på små volymer anpassat till dig som kund. Vi tillhandahåller även en möjlighet att leverera inom 24 timmar.

Montering

Vår monteringsavdelning har lång och bred erfarenhet av olika typer av monteringsarbeten. Som en naturlig del i vårt helhetstänk följer vi er idé till monterad produkt. Detta både förenklar, kostnadsreducerar och sparar tid för våra kunder.

CNC-svarvning

Med en bred maskinpark och kompetenta CNC-operatörer är vi ett tryggt val för dig som kund. Vår CNC-svarvning ger en hög finish och vi kan innehålla mot mycket snäva toleranser, som vi även kan kontrollera i våra mätmaskiner och verktyg. Vi tillverkar både prototyper, korta och långa serier i olika typer av material. Bland annat rostfritt, teflon, aluminium, plast och i olika legeringar.

Efterbearbetning/ Efterbehandling

Med kunden i fokus har vi ett stort nätverk av underleverantörer som utför de flesta typer av efterbearbetning och efterbehandling. Bland annat Nedox, el-polering, anodisering och målning. Här säkerställer vi alltid att resultaten möter förväntningar. Internt erbjuder vi även trumling, blästring och inoljning utefter kundens önskemål.

lagerhållning

En trygghet för er som kund är att vi även erbjuder lagerhållning av era produkter. Vi kan helt enkelt lagerhålla och administrera ert säkerhetslager

Märkning

Vi har flera lasermärkmaskiner där vi efter kunders behov kan lasermärka alla typer av artiklar och produkter. Detta gör att våra kunder får en livslång spårbarhet in i minsta detalj.  

Mätning och efterkontroll

Vi har internt avancerad mätutrustning för att säkerställa att vi innehåller våra kunders toleranser. Löpande förstärker vi vår utrustning för att ständigt kunna leva upp till våra toleranser och våra kunders krav och förväntningar. På externa underleverantörer genomförs alltid efterkontroll av vår kvalitetsavdelning. Det är en del av vår affärsidé att behandla varje produkt och artikel med yttersta omsorg och noggrannhet.