Larssons Mekaniska | OM OSS
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.2,elementor-default,elementor-page elementor-page-18859
 

OM OSS

HÖG KVALITET SEDAN 1951

Vår historia startade redan 1951 när Erik Larsson startade företaget. Idag har vi en stabil plattform för ett tryggt och långsiktigt samarbete med våra kunder och leverantörer.

Vår organisation består av erfarna och kompetenta medarbetare som lyssnar och som vill förstå våra kunders behov, vilket leder till rätt lösning för varje specifik kund.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och Equipment with food contact surfaces GMP Protocol, sedan 1999-08-14 resp. 2016-05-06. Vi vill alltid förknippas med hög kvalitet.

HELHETSLÖSNINGAR MED KUNDEN I FOKUS

Larssons i Bjärred mekaniska verkstad erbjuder bearbetning så som svarvning, fräsning och eterbearbetning av en stor mängd olika material. För att skapa full spårbarhet över tiden kan vi genomföra lasermärkning på artiklarna. Utöver detta erbjuder vi även montering och lagerhållning av artiklar och produkter. Detta för att förenkla hantering och minska era ledtider.

Med vår tekniska kompetens är vi behjälpliga med förenklingar och förbättringar. Detta för att våra kunder ska hitta den rätta och effektivaste lösningen för just dem.

Våra operatörer håller hög noggrannhet på mått och måttavvikelser, och vi har mätutrustning för att säkerställa detta.

Miljö

I samarbete med våra kunder vill vi utveckla både vår egna och våra kunders verksamheter och processer för att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi arbetar ständigt med att minska miljöpåverkan av energi och råvaror i verksamheten samt att minska utsläpp från våra transporter. Genom utbildning och information skapar vi miljömedvetenhet och engagemang medarbetare. Vi är certifierade enligt ISO 14001 sedan 2014-10-10.

Våra kunder

Genom åren har vi ständigt förbättrat våra arbetsmetoder och höjt vår kompetens. Idag klarar vi det mesta, både små och stora dimensioner till enkla som mycket komplexa artiklar.

Vi vill erbjuda våra kunder en helhetslösning, ”en palett” av alternativ från koncept hela vägen till slutkund.

Vi erbjuder:

  • Korta leveranstider, både av enskilda bitar som längre serier, då vi kan tillhandahålla ert lager och kör mot prognoser och säkrar våra kunders lagernivåer.
  • Tillverkning av serietillverkade artiklar i både enklare och avancerade utformningar.
  • Extremt korta leveranstider ner till 24  timmar, för enskilda artiklar och korta serier.
  • Efterbehandling och efterbearbetning av exempelvis ytbehandling.
  • Lasermärkning.
  • Precisionsmätning.
  • Slutpackning och leverans.
  • Spårbarhet och certifikathantering.

Egna patenterade produkter

ECOGREENMILL, ett fräsverktyg, som körs i vänstervarv, Redan använda skär återanvänds. Det gör att utnyttjandegraden på skären i princip fördubblas och härmed reducerar vi både miljöpåverkan och minskar onödiga utgifter.

Larssons Mekaniska